Thema ‘ Zonder Muren’

Het thema van de NC 2022 in Utrecht is ‘Zonder Muren.’ We sluiten hierbij aan op de verjaardag van Utrecht 900 Jaar. Maar wat betekent ‘ Zonder Muren?’ Inderdaad het is een breed thema waar je alle kanten mee op kunt. Dit maakt het complex maar geeft ons ook veel kansen om een divers en leuk programma aan te bieden. We lichten het thema graag toe aan de hand van twee deelthema’s . Je zult zien dat een mix van deelthema’s goed toe te passen zijn op de diverse programma onderdelen. Zo is er voor ieder wat wils!

Identiteit

Wie ben ik? Wie mag ik zijn? Hoe ziet de omgeving mij? Wie ben ik privé? Wie ben ik zakelijk? Waarom is er een verschil tussen privé en zakelijk? Allemaal levensvragen over identiteit. Deze vragen ga je niet allemaal beantwoorden na ons congres maar je wordt wel geprikkeld om over zaken na te denken die vaak aan je leven voorbijgaan in de dagelijkse sleur. Kom naar de workshop van Absolutely Drag over Identiteit, maar vergeet ook de trainingen van Covey en Insights niet alsmede het Improvisatietheater.

Transformatie

We hebben te maken met een energie transitie, continue ontwikkelingen op IT gebied maar ook de stad om ons heen die veranderd. Veel veranderingen, veel transformaties waar jij mee kennis gaat maken op ons congres. Neem een kijkje in de keuken bij de NS, ontdek hoe je duurzaam kunt leven/wonen door het volgen van een workshop gegeven door Duurzaamthuis over de top 10 duurzaaamheidsoplossingen bij jou thuis. Bekijk Utrecht van grote hoogte bij de netwerkborrel op de hoogste verdieping in Tivoli.
Zien we jou op 7,8 en/of 9 oktober op ons congres. Bovenstaande geeft je een beeld hoe wij het thema ‘Zonder Muren’ hebben ingevuld. Wil je je bijdrage leveren of onderdeel uitmaken van ons congres, bekijk hoe jij partner kan worden en zelf een programmaonderdeel kan toevoegen aan dit indrukwekkende programma.