Beste JCI’er
Wat leuk dat we je mogen verwelkomen tijdens de Nationale Conventie van JCI Nederland in Utrecht. We verwachten meer dan 250 JCI’ers vanuit ruim 25 kamers. We hopen dat je je ticket in goede orde hebt ontvangen. In deze e-mail vind je meer praktische informatie over het event op 7,8 en 9 oktober. 

Locaties & Tijden

Gedurende het weekend maak je kennis met onze prachtige stad. Onze activiteiten vinden daarom op veel verschillende locaties plaats. Hieronder vind je een overzicht van de locaties & tijden gedurende het weekend. We raden je van harte aan om met het openbaar vervoer naar Utrecht te komen. Kom je toch met de auto? Dan kun je op eigen kosten parkeren bij de Jaarbeurs. We raden je aan om op zaterdag om 08:00u stipt in de Jaarbeurs te zijn om je in te schrijven voor de workshops!

Vrijdag 7 oktober

  • Welkomsborrel (19:30u tot laat): Restaurant LE:EN, Heuveloord 140, 3523 CK Utrecht

Zaterdag 8 oktober

  • Ochtendprogramma & CvA (08:00u-15:00u)Jaarbeurs Utrecht, Ingang Oost, Congrescentrum Supernova, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht 
  • Middagprogramma (15:00u-17:00u): Verspreid door de stad. Locaties volgen tijdens het inschrijven voor workshops in de ochtend.
  • Borrel (17:00u-19:00u): Tivoli Vredenburg, Park 6, 6e verdieping, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht
  • Diner & Feest (19:30u tot laat): Jeu de Boules Bar, Paardenveld 3, 3511 RD Utrecht

Zondag 9 oktober (11:00u-12:30u)

  • Botanische Tuinen: Budapestlaan 17, 3584 CD Utrecht
  • Volksbuurtenmuseum: Waterstraat 27 – 29, 3511 BW Utrecht
  • Apenkooien: Nolenslaan 33 B

Inschrijven voor workshops, trainingen & bedrijfsbezoeken

Het inschrijven voor de workshops, trainingen & bedrijfsbezoeken vindt plaats op de dag zelfVanaf 08:00 uur is de ontvangst- & inschrijfbalie geopend in de Jaarbeurs. We werken daar met een first come, first serve principe. Dat betekent dat de activiteiten van je keuze vol kunnen zitten, maar gelukkig is er dan nog plek bij andere leuke activiteiten. We raden je aan om op tijd aanwezig te zijn. We verwelkomen je graag met koffie, thee en wat lekkers! Om 09:00u start dan de opening & keynote van Jörgen Raymann.

Tip! Kijk nu alvast welke workshops, trainingen en bedrijfsbezoeken je graag wilt volgen. In totaal kun je zaterdag aan drie activiteiten deelnemen, twee in de ochtend en één in de middag. Kom je ook op zondag? Dan kun je deelnemen aan één zondagochtendactiviteit. 

Naar het programma >>

Dresscode

Dagprogramma: Business Casual, of de kleding van je kamer.
Feest: Rock & Roll en de  50’s stijl, denk aan grease, Marilyn Monroe, polkadots, vetkuiven, leren jacks,  pettycoats, american diner. Bekijk onderstaande video om inspiratie om te doen voor je kleding:

Filmpje ter inspiratie voor de dresscode voor het feest!

Senatorenlunch

Helaas is vanwege te weinig animo besloten om geen aparte senatorenlunch meer te organiseren. Senatoren kunnen deelnemen aan de reguliere lunch in de Jaarbeurs om 13:15u.

Vragen? Neem contact met ons op!

Mocht je naar aanleiding van deze mail vragen voor ons hebben, stuur dan een e-mail naar info@mestadsie2022.nl. We proberen je vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Over restitutieverzoeken n.a.v. de First Timer actie is apart contact opgenomen.