JCI (Junior Chamber International)

JCI Utrecht is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die woonachtig of werkzaam zijn in (de omgeving van) Utrecht. JCI Utrecht is onderdeel van het wereldwijde JCI netwerk dat is gebaseerd op vier pijlers: community, training, business en internationaal. In Nederland heeft JCI ongeveer 1.700 leden verdeeld over 85 lokale verenigingen. De motivatie om lid te worden is – mede door onze pijlers – erg verschillend. Toch delen we dezelfde vorm van positieve energie. JCI Utrecht biedt haar leden een (zakelijk) netwerk en persoonlijke ontwikkelkansen. Daarnaast maken we maatschappelijke impact door ons in te zetten voor de samenleving op lokaal niveau.

Nationaal Congres

Op 7, 8 & 9 oktober 2022 organiseren wij het nationale JCI Nederland congres. Dit is een weekend vol inspirerende lezingen, interactieve workshops, netwerkborrels en meer. Het thema van ons congres sluit aan bij de verjaardag van de stad Utrecht: ‘900 jaar: Stad zonder Muren’. Aan de hand van de thema’s transformatie, identiteit, impact en waarde bieden wij een interessant en leerzaam programma aan voor 250-400 young professionals uit het hele land.

Samenwerking

Om van ons congres een succes te maken zijn wij op zoek naar partners. Door een bijdrage te leveren aan het congres kunt u op verschillende manieren in contact komen met onze leden. Denk hierbij aan uitingen via onze (sociale) mediakanalen, de organisatie van een workshop, denktank, discussieforum en/of de mogelijkheid voor uw medewerkers om ons congres bij te wonen. Liefst bedenken wij samen met u wat het beste past bij uw organisatie. Wij hebben ook een paar standaard pakketten samengesteld. Een overzicht daarvan vindt u hieronder.

Vragen & contact

Wilt u contact met ons opnemen, dan kan dit door te mailen naar partners@mestadsie2022.nl of door een bericht achter te laten via het contactformulier.