Keynote: Jörgen Raymann

Samen met Jörgen leer je open staan voor de ander en maak je kennis met het belang van diversiteit en inclusiviteit. Jörgen weet mensen te raken, te motiveren en te enthousiasmeren, ook op thema’s als werkgeluk, samenwerking en verandering – zijn humor en zelfspot staan daarbij centraal.Hij spreekt over business, diversiteit, persoonlijke groei en leiderschap.

Over Jörgen

Jörgen Raymann is bekend spreker, dagvoorzitter, schrijver, cabaretier, presentator, zanger, acteur. Jörgen is sinds 1999 actief op de Nederlandse televisie. Hij presenteerde het televisieprogramma Zo:Raymann (eerder bekend als Raymann is Laat) en The Comedy Factory bij de NPS en later de NTR. Sinds 2005 is Raymann ambassadeur van Unicef en won hij het Gouden Beeld voor TV- persoonlijkheid van het jaar. Verder kreeg hij de Cosmic Award en de Kleuren Award voor zijn bijdragen aan de multiculturele samenleving. In 2007 startte Raymann het project Verder leren dan je neus lang is.

Jörgen was in 2016 te horen op BNR nieuwsradio met het programma Ask Me Anything. Sinds 2019 is Jörgen Chief Inspirational Officer binnen Lenard and Lenard en presenteert hij De Ochtend Show to go van het AD. Ook treedt Jörgen op in het theater en is hij te zien en te horen in verschillende films televisie programma’s.

o.a. met Rabobank, NS

Ontdek ook onze workshops & trainingen

Meer informatie >>
Jaarbeurs, Tivoli Vredenburg, Jeu de Boules Bar

Ontdek ook onze locaties

Meer informatie >>